speciality moravské kuchyně

Naší filozofií je vařit chutná jídla z kvalitních čerstvých a lokálních surovin. Nabídka jídel se mění v závislosti na ročním období, jídelní lístek tedy obměňujeme pravidelně každé tři měsíce. Máme technologicky dobře vybavenou kuchyni, jež splňuje veškeré nároky moderní gastronomie.

místní vína a pálenky

Dobré víno dokáže zvýraznit chuť vybraného pokrmu a platí to samozřejmě i naopak. Snoubení jídla a vína proto věnujeme velkou pozornost. Rádi vám ke zvolenému jídlu doporučíme vhodný tip z naší nabídky regionálních vinařství. Za ochutnání stojí také tradiční slivovica a jiné destiláty, které jsou pro místní kraj typické. Žízeň můžete zahnat čepovaným Budvarem či nealkoholickými nápoji z naší široké nabídky.

 

vinný sklep a archiv vín

Součástí hotelu Háj je i vinný sklep, kde na vás čekají nejlepší vína z regionu, vinařské podoblasti Slovácko. V naší nabídce naleznete kvalitní přívlastková i odrůdová vína z této podoblasti, nejvíce jsou zastoupeni vinaři ze Bzence a Blatnice, s nimiž úzce spolupracujeme.

zajistíme vám kompletní servis

  • rauty, bankety, grilování, catering
  • firemní akce
  • soukromé oslavy, svatby
  • degustace a prohlídky vinařství, ovocných stezek